Top

Up-to-date website voor je club

Bij PeppCreative geven we iedere sportclub of vrijwilligersorganisatie de mogelijkheid om een up-to-date website te bezitten. Om meer leden te werven of om juist de leden goed te informeren. We hebben speciaal voor deze verenigingen een module ontwikkeld om kosten laag te houden en toch een optimaal resultaat te behalen.

PeppCreative CLUBS

Is de vereniging ook afhankelijk van een vrijwilliger voor de optimalisatie en het onderhouden van de website? Of is het juist dat de vereniging niet beschikt over deze specifieke vrijwilliger. Het kan van alles zijn waarom de website van de club nou niet bepaald voldoet aan de modernste richtlijnen van websites.

GEEN NOOD! Nu is er PeppCreative CLUBS! De websitemodule voor sportclubs en vrijwilligersorganisaties. PeppCreative CLUBS is een vaste opbouw van de club-website waarbij rekening is gehouden met persoonlijke invulling van clubkleuren, fotomateriaal en formulieren. Door gebruik te maken van deze vaste opbouw kunnen we snel en effectief een moderne en up-to-date website opbouwen. Binnen 1 maand kan jouw vereniging al een nieuwe website hebben.

Ook over de prijs is nagedacht. Heeft jouw vereniging meer dan 200 leden, dan betaal je namelijk een vast tarief per lid per jaar. Heeft de vereniging minder dan 200 leden? Geen punt, neem contact met ons op en kijk of jouw vereniging in aanmerking komt voor het PeppCreative Clubfonds.

Direct contact opnemen

CLUBFONDS

Bij PeppCreative vinden we dat iedere vereniging of club recht heeft op een goede website. Daarom hebben wij het PeppCreative Clubfonds in het leven geroepen. Dit fonds overbrugt het bedrag dat open blijft staan tussen jouw ledenaantal en dat van de minimale 200 leden. Ons idee is dat een goede website kan helpen om meer leden te werven. Dus na verloop van tijd heeft jouw club het fonds niet meer nodig.

Om gebruik te maken van het PeppCreative Clubfonds vragen wij wel een tegenprestatie van de club. Wat dit precies is valt samen te bespreken.

Direct contact opnemen

Het Proces

1.

We inventariseren de wensen en bespreken de stijl van de vereniging.

2.

We gaan schetsen en doen een voorzet van de website zoals hij er uit kan gaan zien.

3.

Na akkoord op de schetsen gaan we de website voor u opbouwen.

4.

Oplevering van de website. Hij is getest en bruikbaar voor de buitenwereld.

Deze verenigingen gingen je voor:

Interesse in PeppCreative CLUBS

Of wil je meer weten?